Over ons

Stel U zoekt naar beeld om te laten zien waar uw verhaal zich afspeelt. Kaarten, plattegronden... die zijn er volop, zou u denken. Maar staat daar wel op wat ú wilt laten zien? En voldoende duidelijk? Misschien wilt u kaarten combineren. Of zit u met een serie van ongelijke schaal en kwaliteit en wilt u meer eenheid? Uw tekst is af, hoog tijd om nu werk van de kaarten te maken.

UvA-Kaartenmakers is in 1996 ontstaan vanuit de Universiteit van Amsterdam, waar we tekenden voor geografen, planologen, historici en archeologen. Met dezelfde zorgvuldigheid maken we sindsdien kaarten voor een bredere doelgroep die gebruik maakt van cartografie. Met auteurs en uitgeverijen overleggen we over specifieke wensen, topografische details, historische eigenaardigheden. En gaat het over praktische zaken als kleur, formaat en typografie. Alles voor een correct en mooi eindresultaat. 

Ons bureau levert kaarten voor: schoolboeken, reisgidsen, magazines, wetenschappelijke publicaties, overzichtswerken, museumcatalogi, brochures en andere producten in gedrukte of digitale vorm. In de loop der jaren is een groot archief basiskaarten opgebouwd, waardoor voor nieuw werk vaak korte levertijden en gunstige tarieven mogelijk zijn. Laat u inspireren door de voorbeelden op de volgende pagina’s.

Mient 23, 1901 AB Castricum, 06-34734572, info@uva-kaartenmakers.nl